Uw sloopauto Gratis opgehaald door heel nederland

Kantoor 06-26854371   24 uur : 06-26854371

Uw Sloop auto aanbieden.

Vult u onderstaand formulier zo duidelijk mogelijk in. Uw auto is minimaal 50 euro waard.

U krijgt van sloop auto bergings bedrijf een passend bod.

Sloop Auto inkoop

formulier >>klik hier<<

Na het versturen van het formulier ontvangt u van ons een waarde bepaling en bellen wij u voor het maken van een afspraak.

onze inkoop Garantie

Voor het verkopen van een sloop auto bent u bij ons op het juiste adres. Wij halen alle sloop auto's snel en betrouwbaar op in heel Nederland

.Het ophalen van een sloop auto moet volgends de huidige wet en regelgeving gebeuren. Op locatie krijgt u daarom het originele RDW vrijwaringsbewijs.
Om het optakelen van de kapotte auto vakkundig te organiseren moet het personeel goed opgeleid zijn en moet de takelwagen voldoen aan alle normen.
Een sloop auto verkopen aan zomaar een handelaar is gezien bovenstaande niet verstandig er kan namelijk van alles mis gaan.
Wij garanderen u een vakkundige dienstverlening en een correcte afhandeling tijdens het sloop auto verkoop proces. Het belang van een sloop auto is vaak het ijzer en soms de onderdelen die nog bruikbaar zijn om in andere auto's te plaatsen.
Het ijzer wordt vaak geexporteerd naar bijvoorbeeld China of andere landen die een economische groei doormaken.
De auto wordt dan volledig gedemonteerd en ontzien van de vloeistoffen , plastic , glas , rubber en andere stoffen.
Het overgebleven ijzer gaat naar een metaalverwerkingsbedrijf.
Het metaalverwerkingsbedrijf versnippert het metaal wat is overgebleven van sloopautos .
Het metaalverwerkingsbedrijf verkoopt de bewerkte auto resten aan exportbedrijven of aan metaalverwerkingsbedrijven in Nederland Wanneer u nog een motorisch goed werkende oude Japanse auto heeft dan wordt deze auto verkocht aan auto exporteurs die deze oude Japanse auto's verkopen aan Afrikaanse landen.

Door de duurzaamheid van de kwalitatief bijzonder goede auto's hebben deze auto's hun belangstelling gekregen.
Deze auto's zijn voor de mensen uit Afika ook eenvoudig te repareeren ten opzichte van de vaak ingewikkelde Franse , Amerkikaanse of Duitse etc etc auto's Om uw sloopauto te verkopen kunt u telefonisch contact met ons opnemen om samen van gedachte te kunnen wisslen wat voor uw auto de beste oplossing is.

Bel 06-26854371