Sloop Auto Gratis opgehaald in Nijmegen

Kantoor 06-26854371   24 uur : 06-26854371

Sloop auto bergingsdienst

Nijmegen

Sloop auto bergingsdienst Nijmegen haalt uw auto, schade auto of bedrijfswagen binnen 48 uur op.
Bij spoed rijden wij meteen en telt alleen de reistijd.
Wanneer u een sloop auto heeft staan die opgehaald moet worden dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de gegevens van de auto door te geven en de dag en tijdstip waarop wij de sloop auto in Nijmegen moeten ophalen.
Wij zijn oa gespecialiseerd in het ophalen van sloop auto's in Nijmegen en omgeving. Moet de sloop auto in Nijmegen met spoed opgehaald worden dan maken wij indien mogelijk daar een spoedopdracht van.
Sloop auto bergingsdienst Nijmegen haalt en koopt ook alle schadeauto's op in de omgeving van Nijmegen. Heeft u een sloop auto of heeft u een schade auto dan kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw auto. Wanneer u een apk afgekeurde auto heeft of een andere auto dan kunnen wij deze ook afhalen. Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ook in de regio

Nijmegen

Sloopauto-bergingsdienst Nijmegen haalt ook uw sloopauto op in sloopauto Beuningen, sloopauto Wijchen, sloopauto Oss, sloopauto Tiel, sloopauto Rhenen, sloopauto Wageningen, sloopauto Veenendaal, sloopauto Ede, sloopauto Barneveld, sloopauto Apeldoor, sloopauto Zwolle, sloopauto Deventer, sloopauto Zutphen, sloopauto Enschede, sloopauto Almelo

Sloop auto

Aanbieden

U kunt uw sloop auto, apk afgekeurde auto, auto, bedrijfswagen of bestelbus direct aanbieden.

Heeft u liever eerst telefonisch contact? bel ons 06-26854371 een sms of email kan ook en w ij bellen u meteen terug.

Wilt u uw sloopauto of auto al aanbieden klik simpel hieronder op de knop aanbieden en u word door gelinkt naar de aanbied pagina. Wij doen u een passend bod en halen gratis op . U krijgt direct vrijwaring.

Sloop Auto aanbieden

RDW erkend

Sloop auto-bergingsdienst is rdw erkend en kan dus bij het ophalen van uw schade auto u meteen een officieele vrijwaring overhandigen.

sloop auto vrijwaring

Verkoopt u uw voertuig aan een door de RDW erkend autobedrijf dat bevoegd is om direct vrijwaringsbewijzen uit te schrijven, dan ontvangt u van dat bedrijf meteen het vrijwaringsbewijs. U bent verplicht het deel I B en het deel II van het kentekenbewijs over te dragen aan degene die eigenaar van het voertuig is geworden. U bent ook verplicht het deel I A van het kentekenbewijs bij u te houden totdat u het vrijwaringsbewijs en het oude deel I B heeft terugontvangen. Is dit gebeurd, dan moet u het deel 1 A aan de koper afgeven.