Sloop Auto Gratis opgehaald in Den Haag

Kantoor 06-26854371   24 uur : 06-26854371

Sloop auto bergingsdienst

Den haag

Sloop auto bergingsdienst Den haag haalt uw auto, schade auto of bedrijfswagen binnen 48 uur op.
Bij spoed rijden wij meteen en telt alleen de reistijd.
Wanneer u een sloop auto heeft staan die opgehaald moet worden dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de gegevens van de auto door te geven en de dag en tijdstip waarop wij de sloop auto in Den haag moeten ophalen.
Wij zijn oa gespecialiseerd in het ophalen van sloop auto's in Den haag en omgeving. Moet de sloop auto in Den haag met spoed opgehaald worden dan maken wij indien mogelijk daar een spoedopdracht.
Sloop auto bergingsdienst Den haag haalt en koopt ook alle schadeauto's op in de omgeving van Den haag. Heeft u een sloop auto of heeft u een schade auto dan kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw auto. Wanneer u een apk afgekeurde auto heeft of een andere auto dan kunnen wij deze ook afhalen. Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ook in de regio

Den haag

Sloopauto-bergingsdienst Den haag haalt ook uw sloopauto op in in Leiden, sloopauto's in Zoetermeer, sloopauto's in Delft, Sloopauto's in Voorburg, sloopauto's in Scheveningen, sloopauto's in Rijswijk, sloopauto's in Leidschendam, sloopauto's in Bleiswijk, sloopauto's in Wassenaar, sloopauto's in Katwijk, sloopauto's in Monster, sloopauto's in Pijnacker

Sloop auto

Aanbieden

U kunt uw sloop auto, apk afgekeurde auto, auto, bedrijfswagen of bestelbus direct aanbieden.

Heeft u liever eerst telefonisch contact? bel ons 06-26854371 een sms of email kan ook en wij bellen u meteen terug.

Wilt u uw sloop auto of auto al aanbieden klik simpel hieronder op de knop aanbieden en u word door gelinkt naar de aanbied pagina. Wij doen u een passend bod en halen gratis op . U krijgt direct vrijwaring.

sloop Auto aanbieden

RDW erkend

Sloop auto-bergingsdienst is rdw erkend en kan dus bij het ophalen van uw schade auto u meteen een officieele vrijwaring overhandigen.

sloopauto vrijwaring

Verkoopt u uw voertuig aan een door de RDW erkend autobedrijf dat bevoegd is om direct vrijwaringsbewijzen uit te schrijven, dan ontvangt u van dat bedrijf meteen het vrijwaringsbewijs. U bent verplicht het deel I B en het deel II van het kentekenbewijs over te dragen aan degene die eigenaar van het voertuig is geworden. U bent ook verplicht het deel I A van het kentekenbewijs bij u te houden totdat u het vrijwaringsbewijs en het oude deel I B heeft terugontvangen. Is dit gebeurd, dan moet u het deel 1 A aan de koper afgeven.