Bestelbus Gratis opgehaald door heel nederland

Kantoor 06-26854371   24 uur : 06-26854371

Uw bestelbus aanbieden.

Vult u onderstaand formulier zo duidelijk mogelijk in. Uw auto is minimaal 50 euro waard.

U krijgt van sloop auto bergings bedrijf een passend bod.

BESTELBUS inkoop

formulier >>klik hier<<

Na het versturen van het formulier ontvangt u van ons een waarde bepaling en bellen wij u voor het maken van een afspraak.

onze inkoop Garantie

Voor het verkopen van een bestelbus bent u bij ons op het juiste adres. Wij halen alle bestelbussen snel en betrouwbaar op in heel Nederland

.Het ophalen van een bestelbus moet volgends de huidige wet en regelgeving gebeuren. Op locatie krijgt u daarom het originele RDW vrijwaringsbewijs.
Om het optakelen van de kapotte bestelbus vakkundig te organiseren moet het personeel goed opgeleid zijn en moet de takelwagen voldoen aan alle normen.
Een bestelbus verkopen aan zomaar een handelaar is gezien bovenstaande niet verstandig er kan namelijk van alles mis gaan.
Wij garanderen u een vakkundige dienstverlening en een correcte afhandeling tijdens het bestelbus verkoop proces. Het belang van een bestelbus is vaak het ijzer en soms de onderdelen die nog bruikbaar zijn om in andere bestelbussen te plaatsen.
Het ijzer wordt vaak geexporteerd naar bijvoorbeeld China of andere landen die een economische groei doormaken.
De bestelbus wordt dan volledig gedemonteerd en ontzien van de vloeistoffen , plastic , glas , rubber en andere stoffen.
Het overgebleven ijzer gaat naar een metaalverwerkingsbedrijf.
Het metaalverwerkingsbedrijf versnippert het metaal wat is overgebleven van sloopautos .
Het metaalverwerkingsbedrijf verkoopt de bewerkte auto resten aan exportbedrijven of aan metaalverwerkingsbedrijven in Nederland Wanneer u nog een motorisch goed werkende oude Japanse bestelbus heeft dan wordt deze bestelbus verkocht aan auto exporteurs die deze oude Japanse bestelbussen verkopen aan Afrikaanse landen.

Door de duurzaamheid van de kwalitatief bijzonder goede bestelbussen hebben deze bestelbussen hun belangstelling gekregen.
Deze bestelbussen zijn voor de mensen uit Afika ook eenvoudig te repareeren ten opzichte van de vaak ingewikkelde Franse , Amerkikaanse of Duitse etc etc bestelbussen Om uw bestelbus te verkopen kunt u telefonisch contact met ons opnemen om samen van gedachte te kunnen wisslen wat voor uw bestelbus de beste oplossing is.

Bel 06-26854371