Bedrijfs auto Gratis opgehaald door heel nederland

Kantoor 06-26854371   24 uur : 06-26854371

Uw bedrijfs auto aanbieden.

Vult u onderstaand formulier zo duidelijk mogelijk in. Uw bedrijfs auto is minimaal 50 euro waard.

U krijgt van sloop auto bergings bedrijf een passend bod.

BEDRIJFS Auto inkoop

formulier >>klik hier<<

Na het versturen van het formulier ontvangt u van ons een waarde bepaling en bellen wij u voor het maken van een afspraak.

onze inkoop Garantie

Voor het verkopen van een bedrijfs auto bent u bij ons op het juiste adres. Wij halen alle bedrijfs auto's snel en betrouwbaar op in heel Nederland

.Het ophalen van een bedrijfs auto moet volgends de huidige wet en regelgeving gebeuren. Op locatie krijgt u daarom het originele RDW vrijwaringsbewijs.
Om het optakelen van de kapotte bedrijfs auto vakkundig te organiseren moet het personeel goed opgeleid zijn en moet de takelwagen voldoen aan alle normen.
Een bedrijfs auto verkopen aan zomaar een handelaar is gezien bovenstaande niet verstandig er kan namelijk van alles mis gaan.
Wij garanderen u een vakkundige dienstverlening en een correcte afhandeling tijdens het bedrijfs auto verkoop proces. Het belang van een bedrijfs auto is vaak het ijzer en soms de onderdelen die nog bruikbaar zijn om in andere auto's te plaatsen.
Het ijzer wordt vaak geexporteerd naar bijvoorbeeld China of andere landen die een economische groei doormaken.
De bedrijfs auto wordt dan volledig gedemonteerd en ontzien van de vloeistoffen , plastic , glas , rubber en andere stoffen.
Het overgebleven ijzer gaat naar een metaalverwerkingsbedrijf.
Het metaalverwerkingsbedrijf versnippert het metaal wat is overgebleven van de bedrijfs autos .
Het metaalverwerkingsbedrijf verkoopt de bewerkte bedrijfs auto resten aan exportbedrijven of aan metaalverwerkingsbedrijven in Nederland Wanneer u nog een motorisch goed werkende oude Japanse bedrijfs auto heeft dan wordt deze bedrijfs auto verkocht aan auto exporteurs die deze oude Japanse bedrijfs auto's verkopen aan Afrikaanse landen.

Door de duurzaamheid van de kwalitatief bijzonder goede bedrijf auto's hebben deze bedrijfs auto's hun belangstelling gekregen.
Deze bedrijfs auto's zijn voor de mensen uit Afika ook eenvoudig te repareren ten opzichte van de vaak ingewikkelde Franse , Amerkikaanse of Duitse etc etc bedrijfs auto's Om uw bedrijfs auto te verkopen kunt u telefonisch contact met ons opnemen om samen van gedachte te kunnen wisselen wat voor uw bedrijfs auto de beste oplossing is.

Bel 06-26854371